• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۴۱۹۵۲
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۳
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

داستان طنز دو رقیب کاری سوژه مجموعه تلویزیونی چرخ گردون 

 هدف اصلی مجموعه چرخ گردون امید و سرگرمی و یک فضای تلطیف شده خانوادگی است.­

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  این مجموعه ­نخستین تولید طنز ۹۰ قسمتی مرکز سیمرغ رسانه ملی است.

آقای جوادمزد آبادی کارگردان این مجموعه در گفتگو با شبکه خبر در خصوص شکل گیری این مجموعه گفت: بیش از یک سال از افتتاح مرکز سیمرغ رسانه ملی می‌گذرد که تمرکز آن روی کار‌های نمایشی سیت کامی است، یعنی کار‌هایی که در یک لوکیشن واحد اتفاق می‌افتد، چرخ گردون با همین هدف طراحی شد و قرار شد که یک مجموعه تلویزیونی طنزکه مجموع قصه‌ها در یک لوکیشن واحد اتفاق بیفتد شکل بگیرد که این ضرورت پیدا کرد و نوشتن آن آغاز شد و بعد از اتمام آن به تولید رسید و ساخته شد، قالبی که به لحاظ جغرافیایی برای این مجموعه انتخاب کردیم یک پارک بزرگ (پارک لاله) بود که در آنجا اتفاقات و داستان‌های متعددی رخ می‌دهد و کاراکتر‌های اصلی ما درگیر ماجرا می‌شوند.
وی ادامه داد: ۹۵ درصد کار در فضای بیرونی (پارک لاله) و فقط ۵ درصد این مجموعه در فضای داخلی (دفتر مدیریت پارک) ضبط شد که با توجه به شلوغی و رفت و آمد‌های مردم ضبط این مجموعه به خصوص تصویر برداری و صدابرداری ­آن مشکلات و چالش‌های فراوانی برای ما ایجاد کرد.
آقای مزد آبادی در خصوص شکل گیری­ داستان هم افزود: یک تعداد کاراکتر را طراحی کردیم که در راس آن کاراکتر کریم آشی (حمید لولایی) که در پارک با چرخ تافی یا گردون آش می‌فروشد، بعد احساس شد که این کاراکتر برای بامزه تر­شدن نیاز به رقیب دارد، که کاراکتر غلام­ عدسی­ (علیرضا خمسه) را طراحی کردیم که او هم با چرخ تافی عدسی می‌فروشد و بعد کاراکتر‌های مختلف را طراحی کردیم که شیرین و بامزه این کار از آب در آمد و در این مجموعه حدود ۲۰ کاراکتر اصلی داریم و در کنار آن به ضرورت قصه‌ها کاراکتر‌های فرعی هم وارد می‌شوند، ­ هر ۴ یا ۵ قسمت یک داستان است و جدای از آن­ هم ما یک خط اصلی داستانی هم داریم که خط مواصلاتی تمام قصه‌های ما ست که آقای نیما شاهرخ شاهی به عنوان بتمن قصه ما در آنجا حضور دارد و این خط داستانی را پیش می‌برد.
آقای مزد آبادی کارگردان مجموعه چرخ گردون ادامه داد: رویکرد نوشتاری این مجموعه یک رویکرد جدید و نویی است و با توجه به­ جغرافیا و کاراکتر‌هایی که طراحی شده بیننده خیلی کم این شکل از قصه­ و ماجرا‌ها را دیده­ و این کمدی ترکیبی از کلام و موقعیت است.
وی در باره انتخاب بازیگران هم گفت: با توجه به شناختی که از قبل با آقایان لولایی و خمسه در سریال‌های دیگر داشتم و وقتی فیلمنامه را می‌نوشتم کاراکتر کریم آشی را بر اساس کاراکتر آقای لولایی نوشتم و آقای خمسه را هم دوست داشتیم که متفاوت از کاراکتر‌های سریال‌های قبلی ایشان ببینیم که اتفاقا خودشان هم خیلی استقبال کردند و در این سریال هم هر دو این بزرگواران خیلی خوب درخشیدند و دو نفری همه قصه‌ها را به سمت و سوی کمدی بسیار متفاوت و جذابی پیش بردند.
آقای مزد آبادی افزود: بخشی از کار کمدی بر روی دوش بازیگر است و ما­ قبل از گرفتن هر سکانس مفصل با دوستان دور خوانی می‌کردیم و ایده‌هایی که داشتند که­ چه کار کنیم تا این سکانس با مزه‌تر از چیزی که نوشته شده اتفاق بیفتد که دائما هم در کلام و هم در رفتار اتفاق می‌افتاد و­ آقای خمسه و آقای لولایی در این بخش خیلی به ما کمک کردند.
آقای مزد آبادی در پایان هم گفت: فصل بعدی این مجموعه به نوعی ادامه این داستان است اما­شکل و رویکرد قصه‌ها متفاوت‌تر ولی لوکیشن مجموعه همین پارک است، من سعی کردم که تفاوت را در ارائه رویکرد متفاوت­ در قصه‌ها داشته باشم­ و در انتها باید بگویم که من هم کار طنز کرده ام و هم کار‌های درام یا جدی و کار طنز دشواری‌های خاص خودش را دارد، چون مرزی بین طنز و لودگی در هر سکانس وجود دارد و باید مواظب بود که طنز به سمت اشتباه نرود و درست و قوام یافته آن سکانس اتفاق بیفتد تا مجموع آن بتواند مردم را بخنداند، چون سلایق مردم برای خندیدن متفاوت است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختتامیه نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی جنوب استان
تکواندو پاراآسیایی جوانان؛ صعود علیزاده به مرحله نهایی
رده بندی فوتسال جهان ۲۰۲۵؛ ایران در رده پنجم ماند
تولید انبوه واکسن آنفلوانزای فوق‌حاد پرندگان در مؤسسه رازی
مدیریت جامعه زنان نباید در اختیار رسانه‌های دشمن باشد
برگزاری نخستین استاژ فنی کیک‌بوکسینگ و MMA در یزد
بهره‌ برداری ازفاز ۲ مجتمع میدوک شهربابک
خطبه‌های نماز جمعه شهرستان‌های هرمزگان ۲۱ آذر
یونیسف: بارش‌ها جان ۸۰۰ هزار نفر را در غزه تهدید می‌کند
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ صعود زهرا سلطانی به دیدار پایانی تکواندو
پژوهش، موتور پیشرفت کشور
مقابله با توطئه های دشمن با پیروی از ولایت فقیه
کسب نشان برنز دارتر فارسی در آوردگاه بزرگسالان کشور
مستند «داستانی از ریاض»
کالاس: فساد موگرینی شوکی بزرگ برای اروپا بود
تجدید مزایده اموال غیرمنقول «رضایت خودرو طراوت نوین» فردا در قزوین
سلامت، اولویت اول مهریز
واکنش زاکانی به شب خوابی کارتن خواب‌ها در اتوبوس ها
برگزاری همایش کوهپیمایی ویژه روز جهانی کوهستان در بیرجند
پاراآسیایی ۲۰۲۵، صعود شهروز حیدری به مرحله نیمه پایانی بوچیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش باران در ایستگاه های هواشناسی استان فارس
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
پوتین حمایت خود را از دولت ونزوئلا اعلام کرد
خوشحالی مردم کهگیلویه و بویراحمد از بارش باران
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)